Montering av bilstereo

Ønsker du det du kjøper hos oss montert? Vi har flere samarbeidspartnere rundt om som gjør dette. Ta kontakt med oss for mer info.

Tjenester vi tilbyr?

Dabradio-integrering (både universielle og spesialtilpassede løsninger)
Vi har DAB-adaptere til alle biler. Ta kontakt med oss for hva vi anbefaler i din bil

– LedBar montering (perfekt oppgradering for biler med for d?rlig lys n? i nattem?rket)
I 2019 ble reglene for ekstralys mer fleksible og vi monterer alt fra arbeidslys til fjernlys. 

– Lydisolering av bil
Vi utfører alle jobber innen lydisolering. Alt fra demping av dørsider til hele biler inkluderet hjulbuer. Vi har flere varianter dempematter som demoer i ulike grader. Sammen med deg som kunde kommer vi frem til gode løsninger. 

– Høyttaler, hovedenhet, subwoofer, forsterker oppgradering
Vi utfører alle former for oppgradering av ditt eksisterende lydsystem. Alt fra høyttalerbytte til komplette systemer med nye høyttalere, forsterkere og subwoofere

– Kassedesign
Det å bygge en kasse tilpasset bilen og elementet og ikke minst ønsket preferanse på ønsket lyd er meget viktig for å få mest mulig igjen for pengene du har lagt i bilstereoen din. Vi leverer med kappliste og beskrivelse p? hvordan du bygger sammen dette selv. Priser fra 300kr  

– Russebil/buss
Vi prosjekterer hele systemer fra A -B. Vi bygger customtilpassede systemer etter ønske. Pga lang erfaring med russebilbygg ved vi hva som funger best i de alle fleste biler, som igjen er tilpasset ditt budsjett. Ta kontakt med oss for en en uforpliktende prat. 

– Custom kassebygg
?nsker du at vi står for kassedesign og bygg? Vi bygger kvalitetkasser tilpasset element og ikke minst bil. Vi har bygget løsninger mange har blitt meget fornøyde med.  

– Dashcam
Dashcam er et fint dokumenteringsverktøy hvis du skulle være uheldig i å komme i en ulykke hvor det er tvilstilfeller om skyld, parkeringsbulker med mer. Utvalgte forsikringselskaper gir blant annet rabatt på bilforsikringen ved bruk av Dashcam. Vi bruker gode kameraer fra enten Alpine, Blackvue eller Lukas.

Timesbestilling eller  Ønsker du mer info? Ta kontakt med oss på post@audiotech.no eller 988 07 394 (sms) for mer info.

https://audiotech.no/google874ab32da3942278.html 

Videoen er fra Garasjen som ble sendt på Viasat 4 da vi var med i sesong 1. Dette fra tiden hvor vår daglig leder jobbet i Dynabel.