Nyheter

Grandview lerreter hos AudioTech

Hvilket lerret skal jeg velge for best bilde og kvalitet?

Når du skal kjøpe lerret er det ikke alltid lett å vite hvilken modell man skal velge. Hva er forskjellene foruten formatet på alle ulike duker og betegnelser? Det vi kan hjelpe deg med, er den beste kvaliteten og det som har lengst holdbarhet.

Grandview produserer mange ulike modeller for markedet som Elegant, Fantasy, Crystal, Stoltzen, Cyber etc.

Vi har valgt å satse på seriene Elegant og Cyber. Elegant på store lerret fordi der benyttes den mest driftssikre og stillegående motoren. Cyber på alt annet fordi Cyber bruker den beste duken. Cyber bruker tykkere og sterkere WM5 ISF sertifisert duk som vil vare lenger enn på andre modeller og merker. 

På Tab-Tension lerretene bruker vi 4K ultra HD duk som har den beste gjengivelsen av bildet. En duk uten tekstur, og med et bilde projektorprodusentene hadde til hensikt å få fram. 

Hos oss finner du manuelle, motoriserte og rammespente leretter.  

Er du usikker på hvilket lerret du skal velge eller hvilken størrelse du kan ha kan vi naturligvis hjelpe deg. I denne linken finner du en veldig avansert kalkulator hvor du legger inn hvilken type projector du har samt hvor lang avstand du har fra prosjectoren til lerretet. Avhengig av projectorens data og spesifikasjoner kommer det da opp et forslag til størrelse på lerettet. GENIALT!